За увеличаване на пениса – Titan gel

Antônio Avelar

Сега съм на 30 и се радвам на хубав живот. Но това не винаги беше така. В днешно време всеки иска да бъде уверен в себе си и всяка слабост те дърпа надолу. Прочети моята история. Може би моят опит може да ти помогне и на теб.

Здравейте, искам да ви разкажа за моя опит от употребата на абсолютния бестселър за мъже – кремът Titan gel. Днес, когато навсякъде можем да намерим публикации и професионални коментари за продукта, популярността му стига до небето. Моето търсене започна по-рано и тогава намерих Titan gel, с който реших проблемите ми, затова мога да споделя вече налични резултати от неговата употреба. Това е информация от първа ръка, така да се каже.

Накратко за търсенето на продукт за уголемяване на пениса.

Като много други мъже, чийто размер на пенис размер в ерекция една надвишава 11 см, страдах от определени физически и психологически проблеми още от юноша. Първата ми приятелка беше също толкова неопитна като мен, обаче след няколко месеца от началото на нашите интимни отношения, тя ми каза, че “нещо не е наред”. Всъщност на 17 редовно гледах порно и можех да разбера какво точно “не е наред”. В този момент не можех да направя някакви драстични промени и се ограничих до търсене на информация за това как ефективно да използвам инструмента, предоставен ми от природата. Разбира се, изучих успешно техниката, изкуството да съблазнявам момичета и умението да им доставя огромно удоволствие…

Общо казано, всички фрази като “размерът няма значение” са само на теория и празни приказки. В действителност всичко има значение. Можеш да се научиш да бъдеш добър любовник, но борбата с физически недостатък е много по-трудна задача. Започнах да работя по въпроса и започнах да проучвам възможностите за медицинско лечение, което да ми помогне да се справя с проблема.

Моят първи опит бяха хапчета, на базата на традиционни ориенталски рецепти, с които се докарах до спешното. Реакцията на тялото ми беше непредсказуема, те ми причиниха тежки алергични отоци. След като се възстанових, възобнових търсенето си. Пръстени, топки, тежести – използвах всички инструменти и устройства, които обещаваха да превърнат заветната ми мечта в реалност.

Предполагам, не е нужно да споменавам, че физическият дискомфорт от това търсене е придружен от ужасен психологически товар. На парти една от моите приятелки започна да коментира чувствителната тема, че “размерът не е от значение, ако знаеш как да използваш инструмента” и някои от нейните приятели се изсмяха… Все още ми е неприятно да си спомням как се почувствах тогава…

След като приех, че всичките ми експерименти са безполезни, започнах да търся помощ от лекари. Тук следват коментарите на практикуващи специалисти, които препоръчват да прочетете тази информация внимателно и да се съобразявате с нея, за да не навредите на здравето си.

 • Не трябва да използвате вътрешно приложими медикаменти (таблетки, хапчета, инжекции и прахове) без обстоен преглед на състоянието на тялото и преценяване на медикамента. Безопасни за някои, съставките в лекарствата могат да бъдат смъртоносни за други. Последните проучвания върху използването на Cialis ме убедиха в правилността на лекарските коментари.
 • Устройствата, които са предназначени за засилване на сексуалната възбуда и уголемяване на пениса, по същия начин са опасни “инструменти за тренировки”. Тяхното действие се основава на стесняване някои от кръвоносните съдове в пениса, като така карат кръвта да се концентрира в кавернозните тела. Но, ако страдате от някакви заболявания на кръвоносните съдове или кръвта, такъв експеримент с тялото ви може да доведе до запушване на кръвоносен съд и да се предизвиква образуването на тромб. Има случаи на принудителна ампутация на пениса заради такива експерименти.
 • Лек за местна употреба, съдържащ естествени компоненти и с ясно съдържание.

Ръководен от тези препоръки, избрах Titan gel. През първата седмица го използвах без голям ентусиазъм. Ходенето по лекари и цялото проучване по темата ме бяха изтощили и даже сексът не ме интересуваше вече. Абсолютно неочаквано, както обикновено се случва, чудото се случи!

Приятелката ми първа забеляза промяната. Сексът между нас стана по-хубав и по-дълъг. Тя каза, че ме чувствала по-добре сега. След като си измерих пениса, видях че е нараснал с малко повече от сантиметър! Не вярвах на очите си и повторих експеримента. Всичко беше вярно!

През следващите три седмици, просто живеехме в спалнята. Усещането беше смайващо и невероятно. Продължителността на половия акт се увеличи от 10 на 30 минути и бях в състояние да го направя няколко пъти поред. Бях щастлив, но това не беше всичко…

Минаха 5 седмици. Започнах да се страхувам от пениса ми в ерекция! Беше толкова голям и хубав. Приятелката ми беше във възторг. Общото нарастване на “пациента” бе 4,2 см! Може би в сравнение с момчетата от порно филмите не изглеждах като порноатлет, обаче, като се има предвид там, откъдето започнах, съм много щастлив. Тези, които имат подобен проблем, 100% разбират какво имам предвид.

Само няколко думи за страничните ефекти

Аз нямах някакви здравословни проблеми вследствие използването на този продукт. Страничните ефекти са доста неочаквани и изключително приятни:

 • Пенисът ми стана по-изправен и формата му беше по-симетрична. Изкривяването в долната част и неравната му повърхност, което ме дразнеше от ученик бяха “изчезнали”.
 • Изпитвах силни и разтърсващи оргазми. Траеха по няколко минути. Никога не съм изпитвал нещо подобно, даже и като младеж.
 • Сексуалното ми желание се засили, започнах да се интересувам да опитам нещо ново. Оттам въображението ми и уменията ми започнаха да се развиват.

Употреба. Всичко е ясно от инструкциите на опаковката на Titan gel. Просто е и не включва трудни манипулации. Просто нанесете гела и го втрийте нежно.

Пенисът ми нарасна. Това е невероятно!

8 thoughts on “За увеличаване на пениса – Titan gel

 1. Чух за Титан гел от мой приятел, който живее във Великобритания. Той е открил този крем отдавна и казва, че резултатът си заслужава.

 2. Купих за приятеля ми и съм много щастлива. Пенисът му стана по-голям и ерекцията му е по-силна . Това е нова страница в нашата връзка

 3. Аз също си купих. В рамките на първата седмица пениса ми е нараснал с повече от 2,5 см. Радвам се на прогреса ми

 4. Това спаси нашия брак. Един терапевтичен курс и пениса му вече е достатъчно голям. Наистина достатъчно!

 5. Прочетох коментарите и направо си поръчах. Очаквам с нетърпение да получа доставката.

 6. Ами аз също чаках дълго и сега мисля, че трябва да поръчам. На гаджето ми му е едва 10 см и той не е в състояние да ме задоволи

 7. Препоръчвам на всички. Помогна на мен, ще помогне и на други!

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *