Pénisznagyobbításra – Titan Gel

Antônio Avelar

Most 30 éves vagyok, és csodás életet élek. Ez azonban, nem volt mindig így. Manapság, mindenki magabiztos akar lenni, de a gyengeségek vagy a rossz tulajdonságok bárki önbecsülését könnyen a sárba tiporják. Olvassátok el a történetem, talán az élményeim nektek is segíteni fognak.

Sziasztok, ma szeretném megosztani a tapasztalataimat napjaink egyik legsikeresebb férfiaknak gyártott termékéről, a Titan Gel krémről. A szakértői vélemények és publikációk megjelenését követően, a termék népszerűsége mára az egekbe szökellt, de én még korábban találtam rá, így mostanra már látom, milyen eredménnyel jár a termék használata – mindezt első kézből, mondhatni.

A pénisznagyobbító termékek utáni kutatásom történetéről, röviden.

Én is azon férfiak közé tartoztam, akiknek merev állapotukban is épphogy 10 centiméteres a péniszük , ebből fakadóan már fiatalkorom óta fizikai és lelki problémáim voltak. Már az első barátnőm is azt mondta pár hónapnyi szexuális élet után – hiába volt ugyanolyan tapasztalatlan, mint én -, hogy „valami gond van”. Ami azt illeti, 17 évesen, aktív pornónézőként, pontosan tudtam, hogy „mi a gond”. Ekkor még nem voltam képes bármin is drasztikusan változtatni, ezért kénytelen voltam arra koncentrálni, hogyan használjam hatékonyan a természettől kapott szerszámom. Persze, elsajátítottam az összes szükséges technikát és mozdulatot, megtanultam elcsábítani a lányokat, és képes voltam elképesztő gyönyört adni nekik…

Általában, a legtöbb olyan szöveg, hogy „a méret nem számít”, csak elmélet és szépítés. A valóságban, minden számít. Megtanulhatsz jó szerető lenni

Az első élményeim a hagyományos távolkeleti receptek alapján készülő tablettákhoz fűződtek, ezeknek hála, a sürgősségi osztályon kötöttem ki. A testem reakciója teljesen váratlan volt a tablettákra, komoly allergiás ödémám alakult ki. Miután felépültem, folytattam a kutatásom. Gyűrűk, golyók, súlyok – minden eszközt vagy készüléket kipróbáltam, ami azt ígérte, hogy valóra váltja a régóta dédelgetett álmom.

Gondolom, nem kell részleteznem, mennyire kényelmetlenül éreztem magam testileg, és mekkora lelki nyomás volt ez az egész keresgélés. Egy házibuliba az egyik barátnőm felhozta a „méret nem fontos, a lényeg az, hogy tudd használni” témát, mire néhányan röhögni kezdtek… Még mindig undorodok visszagondolni arra, hogyan éreztem magam akkor…

A próbálkozásaim feleslegességének belátása után, orvosi segítséghez fordultam. Íme, néhány, a szakértők által fontosnak talált gondolat, amelyeket érdemes követni az egészségkárosodás elkerüléséhez.

 • Nem ajánlott belső használatú gyógyszereket bevenni (tablettákat, pirulákat, injekciókat, és porokat) anélkül, hogy alaposan meg nem vizsgálnánk a gyógyszerek összetevőit és a páciens testi állapotát. Az egyesek számára biztonságos összetevők, másoknak akár halálosak lehetnek. A Cialisról elvégzett friss laboratóriumi vizsgálatok rávilágítottak a számomra, hogy mennyire pontosak és igazak ezek a gondolatok.
 • A szexuális vágyfokozó és pénisznagyobbító eszközök hasonlóan veszélyes „edzőkészülékek”. Ezek általában bizonyos erek összeszűkítésével próbálják meg elérni, hogy a vér a pénisz barlangos szövetjeibe koncentrálódjon. A különböző ér- és vérproblémákkal küszködők esetében azonban, az ilyen termékek érelzáródáshoz és trombózis kialakulásához vezethetnek. Az ilyen kísérletek több esetben is kényszerű péniszamputációkhoz vezettek.
 • Fontos, hogy a használt gyógymód csak helyileg hasson, és kompromisszumok nélkül csak természetes eredetű összetevőkből álljon, valamint világos, átlátható összetétel alapján készüljön.

Ezeket az instrukciókat követve választottam a Titan Gel. Az első héten nem voltam túlságosan lelkes a használat során, eléggé kifárasztott az orvosok látogatása és a probléma alapos feltárása – még az eddigi érdeklődésem is elveszett a szex iránt. De ahogy általában szokott, váratlanul és hirtelen, csoda történt!

A barátnőm vette észre először a változást. Az együttléteink élvezetesebbek és hosszabbak lettek, azt mondta, végre jobban érzett engem is. Miután megmértem a péniszem, megláttam, hogy az több, mint 1 centit nőtt! Nem hittem a szememnek, és újból megmértem. Minden stimmelt!

A következő három hétben, lényegében a hálószobában éltünk. Az érzések, amiket átéltünk, csodásak voltak. Az együttlétek hossza 10 percről 30 percre hosszabbodott meg, és egymás után többször is akcióra készen álltam. Nagyon boldog voltam, de itt még nincs vége a történetnek…

Öt hét telt el. Szabályosan félni kezdtem, ha felállt a péniszem, olyan hatalmas lett! A barátnőm a fellegekben járt. A „kis beteg” teljes növekedése több, mint 4,5 centis volt! A pornósztárok szerszámaihoz képest talán nem tűntem szuperhősnek, de ahhoz képest, hogy hol kezdtem el ezt az egészet, nagyon boldog voltam. Akik hasonló problémával küzdöttek vagy küzdenek, értik, miről beszélek.

Néhány szó a mellékhatásokról

A termék használata nem okozott bármilyen egészségügyi problémát. A mellékhatások váratlanok, és különösen kellemesek voltak:

 • A péniszem egyenesebb, szabályosabb formájúvá vált, és a fiatalkorom óta idegesítő egyenletlen bőrfelszín, és a görbület a szerszámom aljáról, mind „eltűntek”.
 • Az orgazmusaim szenzációsan minőségiek lettek, több percig kitartanak. Sosem éltem át ilyesmit, még fiatalkoromban sem.
 • A szexuális vágyaim sokkal hevesebbek lettek, elkezdtek még jobban érdekelni az új dolgok. Ennek hála, a képességeim és a fantáziám is sokat fejlődött.

A termék használata. A Titan Gel-el mellékelt instrukciók tökéletesen világosak, mindegyik egyszerű és nem igényel komoly műveleteket. Csak kend be magad a termékkel, és masszírozd bele a bőrödbe óvatosan.

A péniszem megnőtt, ez hihetetlen!

 

8 thoughts on “Pénisznagyobbításra – Titan Gel

 1. Egy Angliában élő barátomtól hallottam a Titan Gel-ről, ő még régebben talált rá a krémre, de azt mondta, hogy az eredmény nagyon megérte.

 2. Én a pasimnak vettem meg ezt a krémet, és nagyon boldoggá tett. A pénisze nagyobb lett, az erekciója pedig erősebb – ez tényleg új fejezetet nyitott a párkapcsolatunkban!

 3. Én is megvettem, az első hét végére a péniszem majdnem 2,5 centit nőtt. Nagyon élvezetes nézni a változást.

 4. Ez mentette meg a házasságunkat. Elég volt egyetlen kurzus, hogy a párom pénisze hosszú és széles legyen.

 5. Elolvastam a visszajelzéseket, és rohantam megrendelni a terméket. Nagyon várom, hogy megérkezzen a csomag.

 6. Hát, én is régóta vártam már valami ilyesmire, szerintem meg fogom rendelni. A barátomnak 11 centis a pénisze, és nem képes kielégíteni.

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *