Titan Gel – για αύξηση πέους – μεγέθυνση πέους σας

Antônio Avelar

Τώρα είμαι 30 ετών και απολαμβάνω μια όμορφη ζωή. Όμως, δεν ήταν πάντα έτσι. Σήμερα όλοι θέλουν να νιώθουν αυτοπεποίθηση και κάθε αδυναμία τους ρίχνει. Διαβάστε την ιστορία μου. Ίσως η εμπειρία μου βοηθήσει και εσάς.

Γεια σας. Θα ήθελα να μοιραστώ μαζί σας την εμπειρία μου, σχετικά με το πασίγνωστο τζελ για τους άνδρες, το Titan Gel. Πλέον, η δημοτικότητα του προϊόντος έχει εκτοξευτεί, αφότου άρχισαν να εμφανίζονται παντού σχόλια και άρθρα σχετικά με αυτό. Έκανα και εγώ λοιπόν την έρευνά μου και βρήκα το Titan Gel για να λύσω το πρόβλημά μου μια ώρα γρηγορότερα. Όπως καταλαβαίνετε, μπορώ να περιγράψω με ακρίβεια το μέχρι τώρα αποτέλεσμα από τη χρήση του τζελ. Πληροφορίες από πρώτο χέρι δηλαδή.

Λίγα λόγια για την αναζήτηση ενός προϊόντος για επιμήκυνση του πέους.

Όπως πολλοί άνδρες, που το μέγεθος του πέους τους φτάνει τα 11 εκατοστά σε στύση, είχα αρκετά σωματικά και ψυχολογικά προβλήματα από όταν ήμουν νεαρός. Η πρώτη μου κοπέλα ήταν άπειρη όπως εγώ, όμως μέσα σε λίγους μήνες σχέσης μου είπε ότι «κάτι πάει στραβά». Στα 17 μου έβλεπα ενεργά πορνό και μπορούσα να καταλάβω τι «πήγαινε στραβά». Εκείνη την περίοδο δεν μπορούσα να κάνω καμία δραστική αλλαγή και περιορίστηκα στο να διαβάζω πληροφορίες για το πώς να χρησιμοποιώ αποτελεσματικά το εργαλείο που μου έδωσε η φύση. Φυσικά έμαθα με επιτυχία την τεχνική, την τέχνη της αποπλάνησης και την ικανότητα να τους δίνω στιγμές ευχαρίστησης…

Γενικά μιλώντας, όλα τα λόγια τύπου «το μέγεθος δεν μετράει» είναι απλά θεωρία. Στην πράξη, όλα μετράνε. Μπορείς να μάθεις πώς να γίνεις καλός εραστής, ωστόσο η βελτίωση ενός φυσικού ελαττώματος αποτελεί πολύ δυσκολότερη υπόθεση. Άρχισα να δουλεύω στο θέμα και να ψάχνω ιατρικές μεθόδους, που θα μπορούσαν να με βοηθήσουν να διαχειριστώ το πρόβλημα.

Πρώτα, δοκίμασα χάπια, που βασίζονται σε παραδοσιακές Ανατολίτικες συνταγές, όμως με οδήγησαν στο νοσοκομείο. Η αντίδραση του οργανισμού μου ήταν εντελώς απρόβλεπτη. Τα χάπια μου προκάλεσαν ένα σοβαρό αλλεργικό οίδημα. Αφού ανάρρωσα, συνέχισα την έρευνα. Δαχτυλίδια, μπάλες, βάρη, βασικά χρησιμοποίησα τα πάντα, όλα τα εργαλεία και τις συσκευές που υπόσχονταν να κάνουν το όνειρό μου πραγματικότητα.

Δεν χρειάζεται να αναφέρω, ότι η σωματική δυσφορία από αυτή την έρευνα συνοδευόταν από μια απαίσια ψυχολογική πίεση. Σε ένα πάρτι μια πρώην μου άρχισε να μιλά για το ευαίσθητο θέμα «το μέγεθος είναι ασήμαντο, όταν ξέρεις πώς να χρησιμοποιείς το εργαλείο σου» και κάποιες από τις φίλες της γέλαγαν… Αηδιάζω ακόμα όταν θυμάμαι πώς ένιωσα τότε…

Όταν κατάλαβα ότι τα πειράματά μου ήταν εντελώς άχρηστα, άρχισα να ψάχνω βοήθεια από γιατρούς. Να λοιπόν μερικές συμβουλές από έμπειρους επαγγελματίες, που συνιστούν να διαβάσετε τις πληροφορίες προσεκτικά και να τις ακολουθήσετε, για να μη βλάψετε την υγεία σας.

 • Δεν θα πρέπει να χρησιμοποιήσετε κανένα φάρμακο, που χορηγείται εσωτερικά (δισκία, χάπια, ενέσεις και σκόνες), χωρίς να έχετε εξετάσει προσεκτικά το φάρμακο και την κατάσταση του οργανισμού σας. Το ασφαλές για κάποιους μπορεί να είναι θανατηφόρο για κάποιους άλλους. Πρόσφατες δοκιμές του Cialis με έπεισαν για την ορθότητα των συστάσεων, που μου έδωσαν οι γιατροί.
 • Οι συσκευές, που σχεδιάζονται για να αυξάνουν την σεξουαλική διέγερση και τη μεγέθυνση του πέους, είναι εξίσου επικίνδυνες. Η δράση τους βασίζεται στο «στένεμα» συγκεκριμένων αιμοφόρων αγγείων στο πέος, κάνοντας το αίμα να συσσωρεύεται στα σπηλαιώδη σώματα. Αλλά αν έχετε κάποια πάθηση στο αίμα, ένα τέτοιο πείραμα με το σώμα σας θα μπορούσε να οδηγήσει σε μπλοκάρισμα των αιμοφόρων αγγείων και δημιουργία θρόμβου. Έχουν υπάρξει περιπτώσεις αναγκαστικού ακρωτηριασμού του πέους, οι οποίες ήταν αποτέλεσμα τέτοιου είδους πειραμάτων.
 • Μια θεραπεία για τοπική χρήση μόνο, που περιέχει αποκλειστικά φυσικά συστατικά και έχει ξεκάθαρο περιεχόμενο.

Με αυτές τις οδηγίες υπόψη, επέλεξα το Titan Gel. Την πρώτη εβδομάδα το χρησιμοποιούσα χωρίς μεγάλο ενθουσιασμό. Όλη αυτή η ιστορία με τους γιατρούς και το πρόβλημα με κούρασε, μέχρι που έχασα και την επιθυμία που είχα για σεξ. Ξαφνικά όπως πάντα και όταν είναι λιγότερο αναμενόμενο, έγινε ένα θαύμα!

Η κοπέλα μου ήταν η πρώτη που παρατήρησε την αλλαγή. Το σεξ μας έγινε καλό και με διάρκεια. Είπε ότι με ένιωθε καλύτερα τώρα. Μόλις μέτρησα το πέος μου, είδα ότι είχε μεγαλώσει κατά 1,5 εκατοστό! Δεν πίστευα στα μάτια μου και ξαναμετρήθηκα. Το νούμερο ήταν σωστό!

Τις επόμενες τρεις εβδομάδες τις περάσαμε στο κρεβάτι. Τα συναισθήματα ήταν απίστευτα και υπέροχα. Η διάρκεια της διείσδυσης πήγε από τα 10 λεπτά στα 30 και μπορούσα να το κάνω πολλές φορές στη σειρά. Είχα μείνει έκπληκτος αλλά αυτό ήταν μόνο η αρχή…

Πέρασαν πέντε εβδομάδες. Άρχισα να φοβάμαι το πέος μου όταν ήταν σε στύση! Ήταν τόσο μεγάλο και ωραίο. Η κοπέλα μου είχε πάθει πλάκα. Η συνολική αύξηση του εργαλείου ήταν 4 εκατοστά! Οκ αν με συγκρίνεις με τους τύπους από τις πορνοταινίες δεν είμαι και υπερήρωας, αλλά έχοντας στο μυαλό με τι ξεκίνησα, είμαι πολύ ευτυχισμένος. Όσοι έχουν παρόμοιο πρόβλημα καταλαβαίνουν 100% τι εννοώ.

Μερικά λόγια για τις παρενέργειες

Δεν αντιμετώπισα κανένα πρόβλημα υγείας από τη χρήση του προϊόντος. Οι παρενέργειες ήταν θα έλεγα αρκετά απροσδόκητες και πολύ ευχάριστες:

 • Το πέος μου έγινε πιο ευθύ και με καλύτερο σχήμα. Η παραμόρφωση στο χαμηλότερο σημείο και οι ανώμαλες επιφάνειες στο πέος, που με βασάνιζαν από την εφηβεία, απλά εξαφανίστηκαν.
 • Έχω έντονους και ποιοτικούς οργασμούς, που διαρκούν μερικά λεπτά. Δεν έχω ξανανιώσει ποτέ έτσι.
 • Η σεξουαλική επιθυμία αυξήθηκε και ήθελα να δοκιμάσω καινούρια πράγματα. Έτσι, η φαντασία και οι ικανότητές μου άρχισαν να αναπτύσσονται επίσης.

Οδηγίες χρήσης. Όλα είναι ξεκάθαρα από τις οδηγίες που παρέχονται με το Titan Gel. Η χρήση είναι απλή χωρίς να χρειάζονται πολλές διαδικασίες. Απλά βάζετε το τζελ και το δουλεύετε απαλά.

Το πέος μου μεγάλωσε σε μέγεθος. Είναι απίστευτο!

 

 

8 thoughts on “Titan Gel – για αύξηση πέους – μεγέθυνση πέους σας

 1. Έχω ακούσει για το Titan gel από ένα φίλο που μένει στην Αγγλία. Βρήκε το τζελ πριν καιρό και λέει ότι το αποτέλεσμα αξίζει.

 2. Λέει την αλήθεια. Το πέος πραγματικά μεγαλώνει σαν να ζεις σε παραμύθι.

 3. Το αγόρασα για το αγόρι μου και είμαι πολύ χαρούμενη με το αποτέλεσμα. Το πέος του μεγάλωσε και η στύση είναι δυνατότερη. Έχει ανοίξει μια νέα σελίδα στη σχέση μας

 4. Το αγόρασα και εγώ. Μέσα στην πρώτη βδομάδα το πέος μου μεγάλωσε περίπου 2,5 πόντους. Απολαμβάνω να βλέπω την πρόοδο…

 5. Το τζελ έσωσε το γάμο μας. Μόνο με λίγες εβδομάδες θεραπείας και το πέος του άνδρα μου απέκτησε ένα ωραίο μέγεθος με ένα πολύ καλό μήκος.

 6. Διάβασα τα σχόλια και αποφάσισα να κάνω μια παραγγελία. Ανυπομονώ να το παραλάβω.

 7. Περίμενα για πολύ καιρό και τώρα νομίζω ότι πρέπει να το παραγγείλω τελικά. Ο φίλος μου έχει μόνο 10 πόντους και δεν μπορεί να με ικανοποιήσει.

 8. Συνιστώ ανεπιφύλακτα το προϊόν. Βοήθησε εμένα και σίγουρα θα βοηθήσει και εσάς!

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *